2020

2020, Februari

Team Jeenial ox fick en utmärkelse av World Bitless Association och vi blev utvalda, bettlösa Ambassadörer för Sverige! 

2020, Mars

Tredje gången gillt för Ylwa men första gången för Mats med Landshövdning och Residensmiddag. Här med RF's Ordförande.

2020, April

Det kom en pandemi och allt ställdes på kant, vi fick tänka om och ställa om. Digitala sändningar blev en ny framgångsfaktor.

2020, Maj

Svenska Bågskytteförbundet lanserade en digital tävling vid namn Sverigecupen där Mats deltog. Skönt att tävla hemma tyckte vi.

2020, Juni

Fortsättningsutbildningen för tränare inom RF-SISU avslutades och examensarbetet godkändes. Digitalt förstås!

2020, Juli

Stikko-Per gjorde en serie med saker att göra utomhus i Dalarna på uppdrag av Leksands Sparbank, och där fick vi en plats!

2020, Augusti

Vi blev peppade av Mats förra Förbundskapten inom Speedskiingen! Beridet bågskytte är Mats andra sport på elitnivå.

2020, September

Mats och Barco deltog i ett coronasäkrat Distriktsmästerskap i Beridet bågskytte, tre deltävlingar och silvermedalj totalt blev det.

2020, Oktober

Jeenial omnämndes i Arabhästföreningens tidning när det skrevs en artikel om hans berömda förfader, filmstjärnan Jadaan.

2020, November

Vi red till förmån för cancer när vi Siljanspilen anslöt sig till Ride against cancers kampanj att göra skillnad i kampen mot cancer. Det blev också Ylwas comeback på hästryggen efter år av skador.

2020, December

Rättviks kommun är duktiga på att uppmärksamma idrottsprestationer och i december fick Mats motta pris för sina insatser i BK Siljanspilen i Kommunhuset i Rättvik vid en coronasäkrad ceremoni.

Att tänka om och Corona-anpassa vår verksamhet pga en pandemi var kostsamt, men gjorde att vi kunde hålla öppet i Rättvik.
Digitala kanaler som Ridesum och YouTube skulle komma att bli vår räddning detta året!